O calatorie intr-o lume minunata…


Stau cateodata si ma intreb oare de ce fiecare om a venit pe lume sub ‘forma” pe care o are.

Adica fiecare cu corpul pe care-l are, cu sufletul pe care-l are, cu toate trasaturile ce-l definesc… Poate ca nu e intamplator ca fiecare dintre noi avem ceva unic, ceva care ne face speciali, care ne deosebeste.

Si cred ca acel ” ceva” ar trebui sa-l pretuim si sa nu-l irosim.

In acelasi timp, cred si ca fiecare dintre noi ne-am ales parintii, noi am ales tara si locul in care sa ne nastem, noi am ales trupul pe care-l avem si infatisarea pe care vrem s-o avem.

Le-am ales pentru ca trebuie sa implinim ceva in viata, sa lasam ceva in urma, sa dam tot ceea ce avem mai bun, sa ne descoperim darurile unice si sa le valorificam.

Tocami d eaceea sufletul ne-a fost dat. Este comoara care sta ascunsa in corpul pe care ni noi ni l-am ales. Si sufletul  trebuie descoperit.

Toate obstacolele pe care le intalnim, toate intamplarile si experientele de-a lungul vietii, toate esecurile, toate reusitele au o insemnatate si un folos.

Nu e nevoie sa fii invidios pe reusitele altuia, pentru faptul ca el are mai mult ca tinesi tu ai mai putin,  pentru ca vine randul fiecaruia dintre noi sa ne deschidem florile si sa ne aratam frumusetea si unicitatea.

Toti suntem flori minunate si unice intr-o gradina imensa… Si e datoria fiecaruia dintre noi sa ne aratam frumusetea si splendoarea si sa nu acoperim ceea ce avem mai de pret.

Altfel, totul ar fi monoton, trist si nu ar mai starni nicio emotie si sentiment de caldura si pace.

De exemplu, un trandafir nu poate fi niciodata un bujor sau un liliac nu poate fi niciodata un ghiocel. Insa toate aceste flori te incanta cu ceva.

Asa suntem si noi. Unici, speciali, senini, puternici, minunati, doar ca am uitat sa privim si sa descoperim aceste daruri in interiorul nostru.

Toti am venit pe lume cu un scop, cu o misiune, cu un destin de implinit, cu un drum unic de urmat si cu o calatorie minunata care ne asteapta s-o parcurgem.

Ne asteapta sa ne deschidem aripile si sa facem primul pas… Nu trebuie decat sa avem curaj… restul va veni de la sine: iubire, oportunitati, magie, sperante si suflete minunate, pregatite sa ni se alature…

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s